Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΑ "ΠΛΕΟΝ" ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ
















Διαβάζουμε τον Νίκο Τοσκίτση στο sport24.gr, ο οποίος τιτλοφορεί ένα άρθρο του το οποίο αναφέρεται στο αήττητο του ΠΑΟΚ ως εξής:

"Είναι πλέον μεγάλη ομάδα"
(http://sport24.gr/Columns/Toskitsis/einai_pleon_megalh_omada.532002.html).


Όχι κύριε Τοσκίτση μας. Ο ΠΑΟΚ, αν δεν το γνωρίζεις ήταν, είναι και θα είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Μας εκπλήσσεις διότι στο βιογραφικό σου αναφέρεις ότι το όνειρό σου ήταν να γράφεις για τον ΠΑΟΚ και επειδή παρακολουθούμε τα όσα γράφεις θεωρούμε ότι είσαι καλός ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ . Ο ΠΑΟΚ δεν έγινε ΠΛΕΟΝ μεγάλη ομάδα επειδή απλά δεν έχει ηττηθεί από τον προηγούμενο Μάη. Κι επειδή διαβάζουν και νέα ΠΑΟΚτσάκια καλό θα ήταν να είναι όλοι λίγο προσεκτικοί, ώστε να μην δημιουργούνται συγχύσεις και παρεξηγήσεις.



Αν δεν το γνώριζες ότι ο ΠΑΟΚ για ιδιαίτερος λόγους είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, τότε μάθε το από εμάς ή διάβασε λίγο για την ιστορία του συλλόγου. Επειδή διαβάσαμε το άρθρο σου και επειδή αντιλαμβανόμαστε τι θα ήθελες να πεις, όπως επίσης ότι η επιλογή του τίλου αποτελεί μια ατυχέστατη στιγμή, θα σου προτείναμε να βάλεις έναν άλλο τίτλο όπως: "στην Ευρώπη παραμένει αήττητος".