Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΟΒΑΡΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ

Τις τελευταίες ημέρες η φίλαθλη Ελλάδα παρακολουθεί το θέατρο του παραλόγου, την παράσταση που δίνουν οι καλοί φίλοι Μαρινάκης και Πατέρας, οι πρόεδροι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με δηλώσεις επί δηλώσεων και συναντήσεις επί συναντήσεων για το θέμα της διαιτησίας, μόλις με την ολοκλήρωση της 2ης Αγωνιστικής.

Την ίδια ώρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο πρόεδρος Θοδωρής Ζαγοράκης, χωρίς κραυγές τύπου Αδαμίδη δεν παρεμβαίνει στο υπερ – θέαμα που προσφέρουν οι μεγαλοπαράγοντες και οι παράγονες των ομάδων του τέως ΠΟΚ.
Στη διοίκηση του ΠΑΟΚ λένε «Αφήστε τους να γελοιοποιούνται. Αρκεί να μην ενοχλήσουν τον ΠΑΟΚ».

Φέτος θα υπάρξει μεγάλη σύγκρουση στο παρασκήνιο, αλλά αυτή αφορά τα συστήματα εξουσίας και τα αθλητικά υποσυστήματα που έχουν έδρα το ψευδοκράτος των Αθηνών. Μια ματιά στις πρασινοκόκκινες οπαδικές εφημερίδες είναι αρκετή για να καταλάβει ακόμη και ο πλέον άσχετος με την εγχώρια ποδοσφαιρική πραγματικότητα τι ακριβώς συμβαίνει.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει λόγους να παρεμβαίνει σε ότι έχει να κάνει με διαιτητικές αποφάσεις που αφορούν άλλους . Όταν βγαίνει ο Μαρινάκης και μιλά για «ξεβρώμισμα» παραλείποντας στο πλαίσιο της αναδρομής που πραγματοποιεί τα πεπραγμένα της εποχής Κόκκαλη ή όταν ο καλός του φίλος Νίκος Πατέρας βγαίνει και ισχυρίζεται ότι η βουτιά του Βύντρα στην μεγάλη περιοχή του Παπαναστασιακού ήταν πέναλτι, τα σχόλια είναι περιττά. Απλά επιβεβαιώνεται αυτό που ισχυριζόμαστε: Ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ, είμαστε πεπεισμένοι ότι γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να προστατέψει τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είμαστε βέβαιοι ότι πλέον έχει ένα σύνολο παικτών που μπορεί να νικήσει και τους διαιτητές.

Αλίμονο αν βρεθούν στον δρόμο του δικεφάλου εντεταλμένα κοράκια καμικάζι με μοναδικό σκοπό να ανακόψουν την πορεία του ΠΑΟΚ προς την κορυφή.
Αλίμονο τους.