Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΕΡΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ

Επειδή μπαίνουμε σε διάφορα σχετικά με τον ΠΑΟΚ forum και επειδή οι κριτικές των φιλάθλων του ΠΑΟΚ είναι σε πολλές περιπτώσεις αυστηρές για τον προπονητή και για τους παίκτες του ΠΑΟΚ πρέπει να σημειώσουμε ότι το η ομάδα εφέτος έχει μπροστά της ένα μαραθώνιο. Η επίτευξη των στόχων προϋποθέτει τη συγκομιδή βαθμών. Αυτούς τους βαθμούς σιγά τους συγκεντρώνει. Ο σύλλογός μας, ο οποίος παλεύει για την δική του οικονομική εξυγίανση πήρε χθες με το σπαθί του και τα 70.000 ευρώ, τα οποία προβλέπονται σε περίπτωση ισοπαλλίας.

Υπό αυτή την έννοια το Χ στην Μπρίζ είναι "χρυσό", έστω και αν η ομάδα εμφανίστηκε χειρότερη από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης το προηγούμενο Σάββατο. Όμως, ακόμη και αυτός ο κάκιστος ΠΑΟΚ, ο οποίος ανέβηκε εμφανώς με την είσοδο του Ελ Ζαρ κατάφερε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας θέτοντας τις βάσεις για πρόκριση στους 32 του Europa League. Οι μεγάλες ομάδες και στις κακές ημέρες και όταν εμφανίζουν αγωνιστική κοιλιά παίρνουν το αποτέλεσμα, το οποίο είναι αναγκαίο για την επίτευξη των στόχων.

Επίσης βλέπουμε ότι πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ επηρεάζονται από κριτικές ... αθλητικογράφων που αναρτώνται στο διαδίκτυο, τις οποίες υιοθετούν και αναπαράγουν παριστάνοντας τους προπονητές. Στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι πιτσιρικάδες. Τι να πούμε κι εμείς, που κάποτε βλέπαμε στον πάγκο του μεγάλου ΠΑΟΚ να εκτελεί χρέη προπονητή ο Αρχοντίδης. Κάναμε υπομονή και αγωνιστήκαμε σε δρόμους και σε γήπεδα για 20 και βάλε χρόνια. Ο ΠΑΟΚ έχει δημιουργήσει ένα σοβαρό σύνολο το οποίο πολύ απλά δεν χάνει. Και όταν δεν χάνεις, αλλά κυρίως (για να λέμε και του στραβού το δίκιο), όταν κερδίζεις τότε γίνεσαι πρωταθλητής. Ο καός ΠΑΟΚ χθες θα μπορούσε να κερδίσει. Δεν κέρδισε, αλλά ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση και θα την πάρει. Ο καλός ΠΑΟΚ θα προκαλέσει τρόμο.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ είναι βαρύ εφέτος και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Η ομάδα είναι αήττητη σε Ελλάδα και Ευρώπη και βρίσκεται μέσα στους στόχους της. Πρέπει όλοι να δείξουμε εμπιστοσύνη στον ΠΑΟΚ, στη διοίκηση, στους παίκτες και στον προπονητή.

Υπάρχει κανένας, ο οποίος πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα λιώσει στο καμίνι της Τούμπας την Ντιναμό Ζάγκρεπ. Τότε τα σχόλια όλων θα είναι διθυραμβικά. Μέχρι τότε, ΥΠΟΜΟΝΗ.


Το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι κρίσιμο και η ομάδα πρέπει να το κερδίσει.


ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ