Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Η απόδοση του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου υπήρξε τραγική. Οι δικαιολογίες τύπου «έφταιγε η κούραση» είναι κουραφέξαλα.

Όταν ο προπονητής πραγματοποιεί rotation και στην εξέλιξη του αγώνα βάζει μέσα τους παίκτες, οι οποίοι ξεκουράζονται, για να μαζέψει τα ασημάζευτα τότε τα λόγια είναι περιττά.

Η διοίκηση και ο προπονητής γνωρίζουν τι πρέπει να διορθώσουν και δεν χρειάζονται υποδείξεις από προπονητές της εξέδρας τους οποίους τους γνωρίζουμε χρόνια τώρα.


Από εκεί και πέρα είναι ανεπίτρεπτο να στήνονται ειδικά δικαστήρια έξω από την Τούμπα επειδή η ομάδα είχε μειωμένη απόδοση. Στο κάτω – κάτω δεν φταίει ο Παπάζογλου ή ο Κουτσιανικούλης που δεν μπορούν να αποδώσουν, αλλά εκείνοι οι οποίοι τους έφεραν στον μεγάλο ΠΑΟΚ.

Ένα ερώτημα θα θέσουμε: Τι θα λένε όλοι αυτοί αν η ομάδα κερδίσει την Skoda Ξάνθη και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ; Καλό είναι η ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια να αποβάλει αυτούς τους δήθεν ΠΑΟΚάρες, οι οποίοι στην πρώτη στραβή δημιουργούν προβλήματα. Και στο κάτω – κάτω ποιοι είναι αυτοί που θα διαταράξουν την ηρεμία που επικρατεί στην ομάδα;
Ποιοι είναι εκείνοι, οι οποίοι χθες στο κόρνερ μπροστά στη θύρα 4 εκσφενδόνιζαν μπουκάλια για να εκφοβίσουν τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι δίκαια κατέκτησαν τον βαθμό της ισοπαλίας και ίσως δικαιούνταν τη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ στον ελληνικό ποδοσφαιρικό μικρόκοσμο εκφράζει την πάλη για δικαιοσύνη και ισονομία.

Ποιο είναι αυτό το παιδάκι που αναρτά στο paokmania.gr στην μεγαλύτερη ιστοσελίδα που ασχολείται με τον ΠΑΟΚ άρθρο το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει «Για εμάς ο ΠΑΟΚ είναι Θρησκεία και η Τούμπα ο Ναός μας, με τη ΘΥΡΑ 4 να αποτελεί το πιο ιερό και ιστορικό κομμάτι για εμάς! Με τις ιστορίες από τους αγώνες των παιδιών από τη ΘΥΡΑ 4 μεγαλώσαμε και δεν μπορεί κανείς να αλλάξει τη θρυλικότερη θύρα της Ελλάδας! Εκτός κι αν κάποιοι συνεχίσουν και τελικά χρειαστεί να επανέλθουμε σε μεθόδους και τεχνικές με τις φάπες και τα συναφή μπας και νοιώσουν μερικοί...».

Ποιο είναι αυτό το παιδάκι που θα δώσει «φάπες» σε όποιον φυσιολογικό άνθρωπο πηγαίνει στο γήπεδο για να απολαύσει το παιχνίδι, όπως εκείνος θέλει.
Μήπως νομίζουν μερικοί ότι η Τούμπα είναι τσιφλίκι τους; Αν θέλουν μπορούμε να τους μάθουμε εμείς τι σημαίνει Τούμπα. Τούμπα σημαίνει πάνω από όλα ΣΕΒΑΣΜΟΣ. Όσοι δεν το καταλαβαίνουν ας πάνε προς Καραϊσκάκη μεριά.

Κάτι τέτοια παιδάκια έχουν προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημιά στον ΠΑΟΚ εδώ και δεκαετίες.

Στην Τούμπα θέλουμε τα υγιή τμήματα του λαού του ΠΑΟΚ και όχι τελειωμένους και τσαμπατζήδες. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να πυροδοτεί έτσι το κλίμα και να απειλεί ότι θα επανεμφανιστούν μέθοδοι «φάπας».

ΠΑΟΚ στα εύκολα

Πιο πολύ ΠΑΟΚ, όμως, στα δύσκολα